2013. augusztus 2., péntek

Kolbászos csónakok

Kolbászos csónakok


Hozzávalók: 

Tészta:
1 kefir
3 közepes főtt, áttört krumpli
3 ek étolaj
1 dl tej
3/4 kocka élesztő
1 tk só
50 dkg liszt

Töltelék:
kolbász/bacon/
sajt
tejföl 

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit belepakolom a kenyérsütő gépbe (természetesen simán is el lehet készíteni), és a tészta magától megkel a gépben. Ezután 10 részre vágom a tésztát, egyenként kinyújtom, megkenem tejföllel (a széleit nem, mert akkor nem lehet összehajtani), rárakom a kolbászt vagy a bacont, majd összehajtom, középen kivágom, és megszórom reszelt sajttal. Hármas fokozaton sütöm. 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése