2014. március 16., vasárnap

Vasárnapi ebéd: rántott csirkecomb tört krumplival és nyáron elrakott sárgabarackkal

Vasárnapi ebéd: rántott csirkecomb tört krumplival és nyáron elrakott sárgabarackkal



Hozzávalók:

csirkecomb
liszt
tojás
zsemlemorzsa
zsiradék a sütéshez

Krumpli
tejföl
margarin
bors

Elkészítés:

A combokat lesózzuk, bepanírozzuk, majd bő zsiradékban megsütjük. Ezután áttesszük őket egy jénaitálba, majd 1 órán át még a sütőben is sütjük, hgy igazán puha husit kapjunk. Közben a krumplikat megpucoljuk, sós vízben megfőzzük, majd tejföllel, margarinnal és borssal ízesítjük. Összetörjük (mi mostanában robotgéppel szoktuk, mert így krémes lesz). 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése