2014. május 15., csütörtök

Natúr csirkemell gombamártással

Natúr csirkemell gombamártással


Hozzávalók: (4 személyre)

személyenként fél csirkemellfilé
50 dkg gomba
1 közepes fej vöröshagyma
2 dl tejszín
kevés vaj vagy margarin
tészta vagy rizs

Elkészítés:

A csirkemellfiléket hosszában szétvágjuk, 2-3 darabra, ki mennyire vastagon szereti, és egy kicsit kiklopfoljuk. A tésztának felteszünk forrni sós vizet. Amíg a víz felforr, a felkockázott hagymát zsiradékon megpároljuk, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk. Ha a gomba elfőtte azt a levet, amit engedett, tejszínnel felöntjük, és összeforraljuk. Ha ez készen van, kevés margarint hevítünk teflonserpenyőben, és aranysárgára sütjük a husik mindkét oldalát. Tálalhatjuk főtt rizzsel is. 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése