2014. augusztus 15., péntek

Májgombócleves

Májgombócleves



Már megmutattam, hogyan készítsünk frissen vagy fagyasztásra májgombócot, így most jöhet az ebből készült finom leves. Egy fárasztó nap után minden falat vérré válik bennünk :) A sok finom zöldséggel és a kis gombóckákkal teli levest nem lehet megunni.


Hozzávalók:

zöldségek: borsó, sárgarépa, petrezselyem, zeller, kelbimbó...kinek, mi ízlik :)
1 db erőleveskocka
só, bors
májgombóc

Elkészítés:
1 liter vizet felteszünk forrni, beleteszünk 1 leveskockát, borsot, ha kell, sót, és a zöldségeket felkockázva Ha a zöldségeket megpuhultak, beletesszük a májgombócokat, kb. 2 perc múlva készen van.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése