Padlizsánkrém
Hozzávalók:
Ahogy beköszönt a tavasz, megjelennek a finomabbnál finomabb friss zöldségek is, amiket imádok. Ilyenkor olyan vitamindúsak, frissek, ropogósak, roppanósak, hogy a szervezetünk is kívánja őket. A retek, az újhagyma és társaik pedig szuperül illenek a különböző krémekhez, amiket vagy pirítósra kenve fogyaszthatunk, vagy ezekbe mártogathatjuk a zöldségeket. Az avokádókrém, a tepertőkrém és a tojáspástétom recepjeit már olvashattátok a blogon, a sor pedig a padlizsánkrémmel bővül.Tökéletes hétvégi nagyreggelikre, mint a mai napsütéses, gyönyörű tavaszi reggelre :)
2 db padlizsán
1 db vöröshagyma (apró kockára vágva)
2 gerezd fokhagyma (reszelve)
só ízlés szerint
négyszínű bors ízlés szerint
4 ek majonéz
5 ek olívaolaj (extra szűz)
1 fél citromból nyert citromlé
Elkészítés:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése